Nyheter

Hur påverkar din fastighetsstrategi din hållbarhetsprofil?

Text: Planon

I dagens affärsvärld är det avgörande att integrera hållbarhet i kärnstrategierna för att skapa långsiktigt värde. Norden leder vägen med ambitiösa klimatmål: Sverige siktar på koldioxidneutralitet år 2045 och Danmark år 2050. Detta engagemang återspeglas tydligt i regionen, där hållbarhet prioriteras i över 60 % av nya kommersiella arbetsplatser, och befintliga arbetsplatser förväntas följa samma principer. Är din organisation redo att anpassa sig till denna utveckling?

Visste du att 7 av de 10 mest hållbara städerna i världen ligger i Norden? Göteborg är i spetsen enligt Global Destinations Sustainability Index. Nordiska banker stödjer företag med starka miljöinitiativ genom att erbjuda attraktiva räntor. I en region där ESG-praxis är avgörande, är frågan: Anpassar din organisation sig till dessa hållbarhetsstandarder?

Delta i Planons 40-minuters webinar, ”Ett Business Case för ESG: Hållbara arbetsplatser för ökat affärsvärde”, och lär dig hur hållbara arbetsplatser kan stärka din organisations hållbarhetsprofil. Få även en exklusiv inblick i Planons programvara för Energy and Sustainability Management.

Webinar-innehåll

Anpassning till klimatmål: Lär dig hur din organisation kan anpassa sig till regionala och nationella klimatmål för att uppnå en hållbar effekt.

Arbetsplatsers inverkan på ESG: Arbetsplatser står för en betydande del av globala CO2-utsläpp och är avgörande för att minska dem.

Utveckling av ett ESG Business Case: Upptäck nyckelfaktorerna för att skapa ett robust affärscase för ESG-initiativ, vilket hjälper din organisation att driva hållbar tillväxt och långsiktigt värde.

Viktiga lärdomar

Ekonomiska fördelar: Upptäck hur energieffektiva metoder kan minska kostnader och locka till sig fördelaktig finansiering och investeringar.

Regelefterlevnad: Håll dig uppdaterad om nya regler som CSRD och EU Taxonomy för att säkerställa efterlevnad och undvika påföljder.

Konkurrensfördel: Utforska hur en ESG-märkning kan särskilja din organisation, attrahera investerare och förbättra marknadens konkurrenskraft.

Talangattraktion: Förstå hur hållbarhetsinitiativ kan locka topptalanger, särskilt bland yngre generationer.

Varför delta i webinaret?

Handlingsbara insikter: Få praktiska strategier för att förbättra din hållbarhetsstrategi.

Expertvägledning: Lär dig från branschledare inom hållbarhet.

Regulatoriska insikter: Förstå hur du effektivt kan möta och överträffa regulatoriska förväntningar.

Klicka här för att delta i Planons on-demand-webinar nu och upptäck hur du kan driva hållbarhet och skapa värde genom dina arbetsplatser.